Tuesday 7 July 2015

Yllätyyys!

Tänään postia hakiessani laatikossa oli aamulehden lisäksi myös jotain muuta.. Nimittäin LIVBOX! Jarkko oli tilannut mulle yllätykseksi sen ja pitkästä aikaa pääsin jännityksellä availemaan ja ihmettelemään heinäkuun Boxin saloja. Jipii!

Heinäkuun Boxin teemana on luonto, minkä jo vihreästä väriteemasta pystyy ehkä päättelemään. 
Itse en koskaan ole ollut hirveän kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, ei sillä etteikö ole hienoa, että tämmöinen vaihtoehto on olemassa, mutta itseäni se ei ole koskaan mitenkään sen kummemmin kiehtonut. Siksipä onkin kiva, että pääsen tutustumaan nyt siihenkin vaihtoehtoon!
Huomaan myös heti ensimmäisenä, että boxissa ei tälläkään kertaa ole meikkejä, thumbs down for that.. Mutta ehkä ensi kerralla? (Ja juu, aikoinaan lopetin boxin tilaamisen juurikin syystä, että boxista harvemmin tuli meikkejä.. Sen jälkeen olen saanut huomata muiden unboxing-videoista, että meikkejä on alkanut ilmestyä boxeihin ehkä useammin (?), kuin ennen. Hyvä niin!)

Nappaan boxista ensimmäisenä käsiini La Roche-Posay -nimisen vartaloemulsion, joka lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, sekä hillitsee mahdollista kutinaa. Tuoksu on aivan ihana ja minikoko varmistaa pääsyn käsilaukkuun! Innolla kokeilen, kuinka tuote toimii mun korppukäsiini.. Tämä tuote saatavana apteekeista.

Seuraavana hypistelyyn pääsee Kloranen kuivashampoo, joka sisältää mm. kaurauutetta, jonka väitetään vahvistavan hiuksia hellävaraisesti. Tämän vieressä myös "Best Seller!" -pallura, joten mielenkiinnolla kokeilen, kuinka hyvin tämä toimii. Tätäkin tuotetta saatavana apteekeista.

Sitten tarraan Neutrogenan Visibly Clear Stress Control Foaming Wash -pulloon. Muutama hetki taaksepäin olin ostoksilla etsiskelemässä naamanpesuainetta ja silmäilin juuri tätä tuotetta, mutta päädyin kuitenkin Lumenen kasvojenpuhdistusgeeliin. Eniten tässä tuotteessa kiinnostaa ehkä tuo "Stress Control". Boy, do I wanna see that! Olen aiemminkin kokeillut näitä vaahtomaisia puhdistustuotteita ja ne tuntuvat kyllä mukavalta iholla, mutta eivät ole vakuuttaneet puhdistusteholtaan.. Ehkäpä tämä tuote tekee poikkeuksen ja palauttaa uskoni vaahtomaisiin tuotteisiin. Saatavana kaikkialta. Melkein.

Seuraavaksi silmäni osuu Schwarzkopfin Essensity shampoo-, sekä hoitoainepulloihin. Näitä tuotteita olen testannut aiemminkin ja todennut ne ihan ok hiustenhoitotuotteiksi, tuoksu minusta hyvin hyttysmyrkkymäinen. Matkamallipullot pääsevät odottelemaan seuraavaa reissua toalettipussukkaan. Nämä tuotteet saatavana kampaamoista.

Viimeisimpänä kosmetiikan tuotteena Lumenen Koivu ja Hunaja virkistävä jalkavoide, mistä innostuin todella, sillä mun jalkani ovat puolikuolleet ja eivät voisi enempää kaivata viilentävää, virkistävää ja hoitavaa tuotetta. Tosin olen kokeillut aiemminkin jonkunlaista koivuheinäkatajaruohomikälie -jalkavoidetta Lumenelta ja muistaakseni se oli aikamoinen pettymys. Ehkä tämä on parempi, toivotaan. Ja tätäkin tuotetta saatavana kaikkialta. Melkein.

Ja lopuksi Boxista ilmestyy vielä Hula-patukka, missä kaikenmaailman pähkinöitä. Ilmeisesti jonkunnäköinen terveysproteiinisuperfood -asia, ihan kiva, mutta ehkäpä tämän tilalle olisi voinut heittää jonkun meikkituotteen? Eikö? Just saying. ;)

Kokonaisuutena Boxi oli tässä kuussa ihan kiva, luonnonkosmetiikka on ihan mielenkiintoinen osa-alue. LivBoxin tiimi myös kannustaa tilaajia lahjoittamaan saimaannorppien hyväksi osoitteessa www.sll.fi/lahjoita/saimaannorppa tai soittamalla 0600 17 110 (5,05€/puhelu). Kaunis ajatus!

Olisiko kiinnostusta tuotearvosteluihin?

Muiden mielipiteitä heinäkuun LivBoxista? Kerro! :)

Kirjailemisiin!

Eve








2 comments:

  1. Lumenen jalkarasva ainakin pääsee mun listoille, toimii. Ja Neutrogenan vaahtojuttu, kiva tuoksu.

    ReplyDelete
  2. Hienosti oon näköjään huomannut kommentit täällä blogin puolella! :D Mutta siis joo, Neutrogenan vaahtojuttu yllätti kyllä positiivisesti, ei kuivattanut yhtään niin paljon kun vaahdot yleensä mun naamaa kuivattaa ja tuoksu on tosi kiva!

    ReplyDelete